Privacyverklaring

Elferink Motorshop, gevestigd aan de Nijverheidstraat 19a, 7575 BG in Oldenzaal, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals die in deze privacy verklaring staan.

Contactgegevens:

Motorshop Elferink

Nijverheidsstraat 19a

7575 BG Oldenzaal

T: 0541-532824

 

Bedrijf omschrijving.Β Quper Online houdt zich bezig met verkoop van tweedehands motoren en motor onderdelen.

 

Persoonsgegevens:

Elferink Motorshop verwerkt persoonsgegevens doordat je gebruikt maakt van onze diensten of omdat je ons de gegevens gegeven hebt. Hieronder een lijst met de gegevens die wij verwerken:

  • Voornaam
  • Achternaam
  • Adres
  • Telefoonnummer
  • Emailadres
  • Overige gegevens
  • Locatiegegevens
  • Acties op de website
  • Internetbrowser en apparaat type
  • Bankrekening gegevens

Gebruik gegevens:

  • Afhandelen betaling
  • Bellen en mailen om diensten te verlenen
  • Informeren wijzigingen etc
  • Elferink Motorshop analyseert je website gedrag op de diensten en producten te verbeteren
  • Afleveren van goederen en diensten
  • Wij volgen je website bezoeken om in te spelen op je behoeftes
  • Wij verwerken ook persoonsgegevens als we hier wettelijk voor verplicht zijn, bijvoorbeeld voor de belasting aangifte

Ontvangst gegevens

De gegevens worden ontvangen door Elferink Motorshop en Oxilion B.V. te Enschede (hosting partij).

Bewaren gegevens

Gegevens worden bewaard zolang noodzakelijk is om je zo goed mogelijk van dienst te zijn en om service te kunnen bieden bij bijvoorbeeld retouren en garantie.

Doel gegevens:

Elferink Motorshop verzamelt gegevens met Google Analytics om website bezoeken te analyseren en de site zo beter te optimaliseren voor uw gebruik.

Rechten:

Als klant heb je de volgende rechten:

  • Recht op inzage: jou gegevens worden opgestuurd of gedeeld als je daarom vraagt
  • Recht op rectificatie: je gegevens worden aangepast als je daarom vraagt bij bijvoorbeeld een fout in de NAW gegevens of bankgegevens
  • Recht op indienen van een klacht: het indienen van klachten gaat via: Autoriteit Persoonsgegevens
  • Recht op overdracht: als je stopt met onze diensten dan het je het recht dat wij je gegevens overdragen aan de andere partij
  • Recht op stoppen van het gebruik van gegevens: je hebt het recht om aan te geven dat wij jou gegevens niet meer morgen gebruiken

Verplichte informatie:

Voor het versturen van pakketten, versturen van rekeningen hebben wij bepaalde informatie nodig. Dit wordt aangegeven in het contactformulier of bestelproces. Dit is om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Beveiliging:

De website is beveiligd met een SSL certificaat van ESET SSL Filter CA.

Doeleinden certificaat:

  • Het garanderen van de identiteit van een externe computer
  • Het garanderen van uw identiteit aan een externe computer